Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám biologickou čistírnu odpadních vod STAINLESS CLEANER SC 4 instalovanou do rozdělené jímky zahrnující akumulaci o objemu cca 3,3 m3. ČOV splňuje certifikace a hodnoty výtoku v souladu s NV č. 416/2010 Sb. Korozivzdorná ocel tř. 17, dodavatel REC.ing. spol. s r.o., výrobce METAL-Management, spol. s r.o. Obsahuje: plášť (Prefa jímka) vč. betonového víka s poklopy, technologie ČOV (čistírenská vestavba, provzdušňovací systém jemnobublinné aerace, dmychadlo AIR MAC DB120L, perforovaný česlicový koš, provozní řád), spínací hodiny, nerez čerpadlo, dokumentace pro územní rozhodnutí a stavební povolení. V provozu 3 roky, prodáváme z důvodu připojení k veřejné splaškové kanalizaci. Původní cena dodávky 130.000 Kč, prodám za 50.000 Kč., prodám, na prodej,Domovní čistírna odpad. vod nerez, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace