Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízíme velkoplošnou CNC formátovací pilu od českého výrobce Hutzel-Elpos s.r.o. zakoupenou od firmy Epimex Blučina, která je určena k přesnému formátování plošných materiálů do tloušťky 70mm. Stroj je ve výborném technickém stavu, byl pouze v 1-směnném provozu - rok výroby 2003. Jeho předností je snadné ovládání, servis a především masivní konstrukce. Pila je vybavena 6 pneumatickými kleštinami, předřezovou jednotkou se samostatným motorem, která je manuálně nastavitelná v obou osách, fotobuňkou pro rozpoznání konce desky, třemi předními nakládacími stoly s pneumatickým polštářem, tiskárnou štítků a optimalizačním softwarem Merick Calc 3000. Na pile je možno plynule nastavit výšku řezu, drážkování (průběžná drážka, možnost ručního nastavení), plynule nastavit rychlost řezu, regulovat pneumatický přítlak hl. trámce i kleštin. Rozměry: 5800x5550 mm. Stroj je plně funkční a je ho možné vidět v provozu do konce října u nás ve firmě Gabon s.r.o, Hájecká 12 Brno-Černovice. , prodám, na prodej,velkoplošná CNC formátovací pila, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace