Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Typ: AGIECUT CLASSIC 2S Výrobce: AGIE CHARMILLES Vyrobeno: 2000 Parametry: Hodiny eroze: 40791.18 Prac.hodiny: 0994.43 Rozjezdy os: X: 350 mm Y: 250 mm Z: 256 mm Maximální délka obrobku: 750 mm Maximální šířka obrobku: 550 mm Maximální hmotnost obrobku: 450 kg Hmotnost stroje: 2580 kg Vybavení: Elektroerozivní drátová řezačka s Agieduofluxem a vodní lázní uzavřené konstrukce Agievision řízení s Multitasking systémem (umožňuje současně řezání a programování) Agie HSS generátor s modulem Purecut Dynamic corner control – dynamická optimalizace dráhy a erosních parametrů v rádiusech Ovládací panel s 10 4“ TTF barevnou obrazovkou klávesnicí a myší JOGBOX ruční ovládání jednotlivých os Dielektrický agregát se 4 filtračními nádobami pro osm papírových filtračních vložek a chlazením výměníkem Agiejet automatický systém navlíkání drátu pro dráty pr.0.2 -0.33 mm Změny a pochybení v technických údajích, informacích a cenách vyhrazeny! Nabídka platí s výhradou meziprodeje!, prodám, na prodej,AGIE CAGIECUT CLASSIC 2S, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace