Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám hrotovou brusku s elektronicky řízeným přísuvem s vysokou přesností BUAP 25, výrobce TOS Hostivař,ke stroji je příslušenství chlazení, magnetický lapač třísek, luneta,vyvažovací stojánek atd , kompletní dokumentace, stroj je zapojen a lze ho po dohodě odzkoušet v provozu. Oběžný průměr 280 mm,vzdálenost mezi hroty 630 mm,max. váha obrobku v hrotech letmo 15 kg, ,max. váha obrobku 60 kg,příkon 10 kW,rozměry stroje (d x š x v) 3000 x2300 x 1600 mm, hmotnost stroje s norm. příslušenstvím 3100 kg.Stroj je určen pro broušení vnějších rotačních součástí upnutých mezi neotočnými hroty nebo letmo ve sklíčidle s možností podélného a zapichovacího broušení v toleranci rozměru obrobku IT 2-3 se stolem pevným nebo oscilujícím…. , prodám, na prodej,Bruska hrotová BUAP 25 s vysokou př, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace