Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

klempirska ohýbačka plechu 2m, Pracovní délka 2140mm, tloušťka ohýbaného ocelového plechu max. 0,8mm. Ruční ohýbačka je určena k ručnímu řezání a ohýbání plechu, je vyrobena z kvalitní oceli( 175kg). Široké rozevření mezi lištami až 80mm, umožňuje perfektní upínání obrobku. Jednoduché nastavování ohýbací lišty podle tloušťky plechu. Standardní vybavení ohýbačky: vzadu konstrukce podpierajúca plech, predné dorazy, úhloměr, mechanismus pro blokování úhlu ohybu. Kruhové nože jsou velmi ostre, vyrobeno z vysoce z kvalitní oceli. Max. tloušťka řezaného plechu je 0,8mm ocel/pozink. Stříhání nůžkami na celé pracovní délce. Životnost nožů je přibližně 35 km řezaného plechu. Nože lze brousit a nastavit - asi 30 krát. Konstrukce nožů je velmi pevná, vyrobená z oceli. V případě potřeby, můžete si koupit náhradní. Ohýbačka plechu 17400Kč Kotoučové nůžky 4200Kč Dodání 2000Kč stroje přímo od výrobce - tel. 732 257 189 pon-ned. /7:00 - 22:00/ klempířský stroj, Ohýbačka plechu, stroje pro klemp, prodám, na prodej,ohýbačka plechu 2m/0,8mm, klempířsk, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace