Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

INSOLV, v.o.s., jako insolvenční správce dlužníka MAVET a.s. vyhlašuje výběrové řízení na prodej vysokozdvižného vozíku, výrobce DESTA Děčín, typ 18 C, rok výroby 2000, motor ISUZU, nosnost 1 800 kg, zdvih 3 300 mm. Dobrý stav, vada brzd, 1635 motohodin. Nachází se v Moravských Budějovicích. Odvoz je v režii kupujícího. Kritériem výběru je výše kupní ceny bez DPH. K ceně bude připočtena DPH. Nabídky na koupi majetku se předkládají společnosti INSOLV, v.o.s., dle podmínek výběrového řízení nejpozději do 9.3.2018 v uzavřené obálce s označením „Nabídka MAVET VZV – NEOTVÍRAT!“ Prohlídka 2.3.2018 od 13 do 16h, jinak dle dohody. Podmínky prodeje, bližší specifikace a další informace na vyžádání na telefonu nebo emailu., prodám, na prodej,Prodej vysokozdvižného vozíku DESTA, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace