Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

4taktní motor 200 ccm o výkonu 4,8KW/6,5Hp výrobce Kraftwelle-Německo ruční startování na přání za příplatek 550,- Kč elektrický starter s gelovou baterií trvalý výkon 2,7 kW elektrické energie maximum 3,0 kW - zásuvky-3x 220V, 1x380V/16A, 12V stejnosměrné pro nabíjení, - váha celého agregátu do 40 kg, - lehce přenositelný - vejde se do kufru auta-délka 61cm, výška 46cm, šířka 45 cm Centrála má regulaci napětí AVR - ochrana proti přepětí a přetížení kontrola hlídání oleje nádrž 15 litrů BA natural s ukazatelem spotřeba na plný výkon 1,3 litru nádrž vydrží tedy cca na plný výkon 11 hodin koupeno v Německu - zcela nové, nepoužité v originálním balení - nerozbaleno,vč.CZ-návodu a údržbového plánu součástí balení jsou i všechny zástrčky 220V a 380V,montážní klíč na na svíčky a návod před zasíláním PPL naplním olejem a BA a vyzkouším teprve potom posílám opravy a servis zajistím v Praze, prodám, na prodej,elektrocentrála 2,7 KW-nová, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace