Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Horní frézka Bosch POF 1400 ACE Frézka byla jen 3 x použitá - stále jako nová. Na prodej s příslušenstvím viz. foto. Výkonný 1400W motor pro náročné frézování všech druhů dřeva. Systém Bosch SDS umožňuje snadné nasazení kopírovací objímky bez použití nástrojů. Vestavěné pracovní osvětlení – před očima máte neustále dobře osvětlený obrobek. Předvolba otáček podle materiálu díky elektronice Bosch pomocí regulačního kolečka a spínače přidávání otáček. Přípojka k odsávání prachu – pro bezprašnou práci. Vynikající ergonomický design s rukojetí Softgrip s měkkou gumovou tlumicí vložkou pro pohodlnou a bezpečnou práci. Předvolba otáček. Aretace vřetena. Konstantní elektronika Bosch. Jemné nastavení hloubky frézování. Bosch SDS pro kopírovací objímku. Rukojeť Softgrip s měkkou gumovou tlumicí vložkou. Vestavěné pracovní osvětlení. Elektronika Bosch. Plně funkční. Předvedu. Možno dovézt nebo zaslat kamkoliv i na Slovensko. , prodám, na prodej,Horní frézka Bosch POF 1400 ACE, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace