Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Barevná tiskárna do formátu A3++ a tiskem na média až 330 g/m2 Digitální technologie jednoprůchodového LED tisku, oboustranný tisk, automatická detekce a nastavení tloušťky potiskovaného media, sledování a kontrola tiskových nákladů,Print Control spravuje uživatele a jejich přístupová práva, zabezpečení utajených úloh, prevence nepovoleného nebo nadměrného použití tiskárny pomocí hesla, jazyky PCL a PostScript umožňují rychlé a přesné zpracování dat. Víceúrovňová technologie ProQ2400 a jemnější toner přináší lepší prokreslení detailů, větší barevnou hloubku, automatická kalibrace barev zajišťuje konstantní výsledky během celé životnosti tiskárny, Profile Assistant - nástroj pro stahování barevných profilů na doplňkový pevný disk tiskárny pro precizní řízení barevného podání, možnost řízení softwarovým ripem Efi Fiery Colorproof XF se správou barev s ICC profily. S volitelnou dokončovací jednotkou lze děrovat, sešívat, třídit a skládat dokumenty. , prodám, na prodej,Laserová profesionální tiskárna OKI, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace