Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám kompletní vybavení obchodu. Stojany, regály, skřínka, vitríny, lampy, prodejný pult, kabinka, zrcadlo, figuríny, kamerový systém, alarm, pc pokladna. Pak dále zboží, v hodnotě (prodejní cena) cca 700tis.kč. Jedná se o extravagantní šaty a erotickou módu pro dámi, boty,bundy, bižuterii, doplnky, tělová kozmetika, pančuchové zboží... Vybavení obchodu má hodnotu caa 850tis. kč. Pokud se nájde zájemce, věci je potřeba odstěhovat do 31.1.2010 a zajednat si demontaž + odvoz z Ostravy. Sokola Tůmy 1099/1 Ostrava-Hulváky Cena : 290 000 kc, dohoda je možná! Cena je bez DPH Kontakt : 603 358 481 , prodám, na prodej,Prodám kompletní vybavení obchodu., prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace