Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Prodám nový malotraktor DF304G2 nyní nově s kabinou na SPZ .Nový model pro rok 2019 je s náhonem na všechny kola. Jeho vlastností je malá velikost, kompaktnost a také obratnost za velmi příznivou cenu. Traktor DF-304G2 s kabinou je vhodným pomocníkem zejména pro malé hospodáře a farmáře, ale i pro chovatelé koní. Usnadní prací v lese i při údržbě zatravněných ploch či zemědělských činností. Rozměry malotraktoru jsou: (D x Š x V mm): 3302 x 1632 x 1512. Výkon malotraktoru je 30 hp, naftový motor je vodou chlazený a umožňuje dostatek výkonu pro připojení příslušenství, motor: tříválcový. Hmotnost malotraktoru je 1560 kg, reverzní převodovka: 8 vpřed, 8 vzad, uzávěrka diferenciálu. Maximální nosnost: 500 kg. Možnost vyzkoušení. Cena je uvedena s kabinou bez DPH., prodám, na prodej,Malotraktor DF304G2 s kabinou (2019, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace