Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

výkon 20 k, max. rychlost 25 km/h, SPZ velmi dobrý stav, najeto jen 260 Mth, odpočet DPH možný, první majitel Nadstandartní výbava: čelní nakladač přední vývodový hřídel stříška světla v masce koule pro přívěs Cena nového traktoru: 341500 Kč vč. DPH Připravujeme k dokoupení zadní podkop Malotraktor MKS JM-204 je svou jednoduchou a robustní konstrukcí a s tím spojenými minimálními nároky na údržbu určen pro nejširší spektrum uživatelů. Vybavenost traktoru již ve standardním provedení (náhon 4×4, uzávěrka diferenciálu, dvojitá spojka, výkon hydraulického okruhu, apod. ), jeho snadné ovládání a možnosti doplnění o širokou škálu přídavných zařízení činí z tohoto stroje výtečného pomocníka, a to jak pro práci v zemědělství a lesnictví, tak v komunálním sektoru. Traktor je vybaven dieselovým, vodou chlazeným motorem s velmi příznivou spotřebou a minimálními nároky na údržbu a servis., prodám, na prodej,Malotraktor MKS JM-204 ,čelní nakladač, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace