Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Nabízím k prodeji nové nepoužité soustrojí (motor + šneková převodovka) Euronorm, Motovario. Pohon asynchronní třífázový elektromotor Siemens, výkon 1,1kW, 1400 otáček za minutu, hvězda/trojúhelník – 230/400V, 4,8/2,8A. Převodovka Motovario typ NMRV 075/40/90/S4, převodový poměr 1: 40. Převodovka má vzduchové chlazení (žebrování – odlitek). Průměr díry šnekové převodovky (náboje) na hřídel je 28mm, a je opatřen drážkou na péro, délka(hloubka) díry (náboje) je 121mm, což je zároveň šířka převodovky. Stroj je úplně nový (rok výroby 2010) a nikdy nepoužitý, v perfektním stavu a disponuje díky šnekovému převodu velkým kroutícím momentem (silou). Nabízený stroj je na přiložených fotografiích, ostatní foto mohu zaslat. Odebrat je možno osobně (po telefonické domluvě), nebo ho mohu poslat poštou. , prodám, na prodej,Převodovka s elmotorem Motovario, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace