Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Cena nového stroje byla a je 53000 Kč Chladící výkon -3973 W v +5°C Hlučnosv v 10m -36 dB (A) Rozměry Š x h x v (mm) 1107x574x690 Připojovací armatury (5/8 x 3/8) Tento model je stále v prodeji pod označením Vnější kondenzační jednotka Silensys obsahuje: -hermetický kompresor Unité Hermetique CAJ/TAJ -vzduchový kondenzátor s tichým ventilátorem - vyhřívání oleje kompresoru -sběrač chladiva o objemu 1,5L -uzavírací ventily sacího a výtlačného potrubí -kombinovaný presostat VK/NK -filterdehydrátor a průhledítko -regulátor otáček ventilátoru kondenzátoru -kompletní elektrické propojení včetně připojovací svorkovnice -montážní rám na upevnění jednotky -antikorozní ochrana zinkování a komaxitovou, práškovou barvou Proč použít jednotku Silensys: rychlá a jednoduchá montáž na místě odpadá elektrická revize, přezkoušeno ve výrobě vysoká protikorozní odolnost (včetně kondenzátoru) - testováno 500 hodin ve slané mlze velmi nízká hladina hluku , prodám, na prodej,Třífázový chladící (mrazící) agregá, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace